Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
marshalljclb

Men Vi Pratade Mycket I Telefon Med Varandra Och Även Om Sex En Del.nästa Stråle Landade I Munnen Och På Min Läpp Och Haka Jag Runkade Honom I Samma Takt Och Kände Hur Min Egen Orgasm Kom Farande.

”Jag har inte nyckeln,” jämrade sig Gunilla. Jag fick en mindre summa pengar, men hela konkursen måste ha sin gång innan resten betaldes ut — om det fanns något! Tillslut sprutade tjuren henne full. Klart att du får komma, men det ska bli på mina villkor. Så jag tyckte mig ha gjort rätt förr lite ledigt. Mjölkningen njöt jag av och att jag fick mycket smisk var positivt. Varsågod och stig in, så ska det strax va klart!”

Jessica hos läkaren.


han backar lite och tittar på Jessica som nu ligger med benen lite smått särade, kanske en halv meter och med armarna längs armstöden som är kupade efter armarna.Jessica blir röd i ansiktet när hon får höra vad som står där men vet att det är sant. Sakta men säkert drar han upp äggen på max och ler sedan åt Jessica som börjar stöna bakom tejpen.Ja hennes ansikte är så snyggt att det kan bli jobbigt att titta för länge har hennes kille sagt. Har haft lite strul med den på senaste tiden men nu ser den ut att funka prima. -Ja okej, men bara lite.

Första kontakten med sperma

Det var oerhört sexigt att se små läppstift fläckar på hans fina kuk och mina fingrar omsluta den med mina röda naglar.Jag smekte mig själv hela tiden och kände att jag var på väg att komma. Jag hade hört att sperma skulle vara varmt och smaka lite salt så jag tog lite salt och rörde ner i min filmjölk värmde det lite i mikron så det inte skulle vara kylskåps kallt och tog upp på mitt rum.

Väldigt tidigt började jag intressera mig av sex. Visst lite väl fumligt och hårdhänt men då var det underbart. Han bad mig att få ta av trosorna. Jag runkade den sakta och började smeka mig själv. Men jag fick honom att berätta hur stor penis han hade och den var 13 centimeter. Jag fick av honom t-shirten och satte ner min rumpa emot hans bula i byxorna jag kände den hårda kuken genom tyget och gned mig sakta fram och tillbaka över den. Jag kände spermastrålarna träffa mig i ansiktet samtidigt som jag själv kom. Men vi pratade mycket i telefon med varandra och även om sex en del.Nästa stråle landade i munnen och på min läpp och haka jag runkade honom i samma takt och kände hur min egen orgasm kom farande.
Det var ju också något som jag hade berättat för Mats.Jag sög och slickade rent fingret. Så han pratade med sin mamma som var lärarinna och sa att han skulle hem till mig efter skolan och vi kom överens om att hon skulle hämta honom klockan 10 på kvällen.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl